Pamokų laikas


PIRMADIENIO PAMOKŲ LAIKAS
Pamokos trukmė – 45 min.

 

1

8.30–9.15

2

9.25–10.10

3

10.20–11.05 (ilgoji pertrauka – 20 min.)

4

11.25–12.10 (ilgoji pertrauka – 20 min.)

5

12.30–13.15

 

13.25–13.55 klasių valandėlės

6

14.05–14.50

7

15.00–15.45 (pertrauka – 5 min.)

8

15.50–16.35 (pertrauka – 5 min.)

9

16.40–17.25

 

ANTRADIENIO, KETVIRTADIENIO, PENKTADIENIO
PAMOKŲ LAIKAS

Pamokos trukmė – 45 min. 

1

8.30–9.15

2

9.25–10.10

3

10.20–11.05 (ilgoji pertrauka – 20 min.)

4

11.25–12.10 (ilgoji pertrauka – 20 min.)

5

12.30–13.15

6

13.25–14.10

7

14.20–15.05 (pertrauka – 5 min.)

8

15.10–15.55 (pertrauka – 5 min.)

9

16.00–16.45

 

TREČIADIENIO PAMOKŲ LAIKAS
Pamokos trukmė – 45 min. 

1

8.30–9.15

2

9.25–10.10

3

10.20–11.05 (ilgoji pertrauka – 20 min.)

4

11.25–12.10 (ilgoji pertrauka – 30 min.)

5

12.40–13.25

6

13.35–14.20

7

14.30–15.15 (pertrauka – 5 min.)

8

15.20–16.05 (pertrauka – 5 min.)

9

16.10–16.55